Hoe komt onze CHR aan inkomsten?

Zoals alle goede doelen zijn wij actief in het verwerven van inkomsten. Hoe kun je anders alle hulpgoederen op plaats van bestemming krijgen? Medicijnen aanschaffen? Wat denkt u van bouwmaterialen? Maar ook elke week een glas melk voor de huiswerkkinderen, voedselpakketten in december, Bijbelselectuur enzv.

Als CHR ontvangen we elk jaar de opbrengst van een collecte die in de twee gemeenten van ons kerkgenootschap worden gehouden. Verder ontvangen we particuliere giften via de bank, krijgen we bijdrage van 'Blik op Maat', oude metalen inleverpunt. Houden we soms een verkoping, handelen via marktplaats, verkoop van zelfgemaakte jam, stoofperen, honing uit Roemenië enzv.

Wij zamelen ook legestatiegeldflessen, oudijzer in en u heeft misschien ook nog wel een briefje van het oude betaalmiddel, de NL-gulden in uw bezit. Nostalgie, natuurlijk, maar als u er twee heeft gaat u voor een biljet niet alle moeite doen om die in te leveren bij de NL bank. Als wij er meerdere hebben verzameld, kunnen wij die wel inleveren.

Natuurlijk kunnen we hier de kledingwinkeltjes in Roemenië hier niet onvermeld laten. Deze brengen elk jaar heel wat geld op en hiervan worden veel projecten betaald.

Hieronder ziet u enkele foto`s van activiteiten en werkzaamheden die we doen.

Verkoop van spullen op de vrijmarkt met koningsdag in Sliedrecht. € 600,--